Overslaan naar content

Account Manager Onderwijs

 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 4.500 per maandSales

Functieomschrijving

Account Manager Onderwijs 

September heeft het doel om in 2030 100.000 mensen groeigeluk bezorgd te hebben! Pas jij bij deze resultaatgerichte baan waarin je dagelijks met schoolleiders spart over ontwikkelmogelijkheden, groeigeluk en het inzetten van onze trainingen en waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Waarin je een belangrijke rol vervult in een groeiende organisatie en je inspirerende gesprekken hebt! Krijg jij een glimlach als je dit leest? Lees dan verder over de rol van Account Manager Onderwijs. 

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand van scholen. Je legt contacten met schoolleiders, gaat met ze in gesprek en bouwt een relatie met ze op. Door jouw open houding, door écht te luisteren en het stellen van de goede vragen kom je achter de behoefte van de school. Dit in combinatie met jouw commerciële mindset maakt dat we veel scholen blij kunnen maken met een training van September en we deelnemers groeigeluk kunnen bezorgen!

Wie zijn wij?

Wij zijn September: een snel groeiend trainings- en coachingsbureau met ruim 10 jaar ervaring in de onderwijssector. Ons hart gaat sneller kloppen van anderen helpen zich dagelijks te ontwikkelen. We geloven dat er een wereld valt te winnen in de manier waarop we in het onderwijs naar ontwikkeling kijken.

Wat ga je doen?

 • Je voert klantgesprekken op verschillende niveaus en weet klanten te enthousiasmeren voor training, coaching en projecten van September. 

 • Je genereert new business door middel van gerichte acquisitie, het voeren van gesprekken en het meedraaien in projecten zoals ons jaarlijkse succesnummer van boompjes bezorgen bij klanten. 

 • Je gaat een netwerk opbouwen en verder uitbreiden om zo meer leads te creëren. 

 • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het behalen van de salesdoelen. 

 • Je maakt zelfstandig en op maat offertes en voorstellen voor potentiële klanten. 

 • Je werkt nauw samen met de marketing afdeling en team trainingen om de klantafspraken te realiseren.

 • Je gaat planmatig te werk bij het werven van nieuwe klanten en bij  het uitbreiden en verdiepen van jouw netwerk.


Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Een afwisselende en uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is door de vele gesprekken en contacten die je hebt met schoolleiders en docenten. Zij inspireren jou en andersom! 

 • Veel vrijheid en zelfstandigheid: je krijgt je eigen klantenbestand waar je volledig verantwoordelijk voor bent en waarmee je relaties opbouwt en onderhoudt. 

 • Een baan met resultaat: scholen die voor een training van ons kiezen en hiermee bijdragen aan onze ambitie om in 2030 100.000 mensen groeigeluk bezorgd te hebben!

 • Wekelijkse begeleiding van één van de oprichters van September waar je veel van kunt leren. 

 • Een salaris tussen de € 3500 - 4500  Inc. vakantiegeld, pensioen, ontwikkelbudget, (op basis van 1 fte) 25 vakantiedagen en met een interessante bonusregeling.

 • Werken in een hecht team van enthousiastelingen die iedere dag samen gaan voor groeigeluk. Er is dan ook veel ruimte en vrijheid voor eigen idee. Niks is ons te gek!

 • Uitgebreide lunches, pingpongsessies, borrels en verrassende uitjes.

Vereisten

Wie zoeken wij? Jij:

 • Bent ondernemend en initiatiefrijk: je zoekt altijd naar mogelijkheden, ook als het niet meteen lukt. Je probeert het iedere dag weer een beetje beter te doen dan de dag ervoor!

 • Bent nieuwsgierig en relationeel sterk: jij luistert écht naar de onderliggende vraag van een school en kunt dit matchen met ons aanbod.

 • Je hebt een winnaarsmentaliteit: je vindt het leuk om resultaten te boeken en hiervan krijg je een kick.

 • Neemt je verantwoordelijkheid: je pakt zelfstandig vraagstukken van klanten op en wil alles uit een gesprek halen. Omzetverantwoordelijkheid is een vanzelfsprekendheid voor jou!

 • Je bent gedreven om een bijdrage te leveren aan ontwikkeling/learning & development. Mede dankzij jou maken mensen stappen in hun persoonlijke ontwikkeling en gaan ze iedere dag met plezier naar hun werk!

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en 2-4 jaar relevante werkervaring.

 • Kunt niet wachten om voor ons aan de slag te gaan en iedere dag bij te dragen aan groeigeluk!

Solliciteer direct!

Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie? Solliciteer dan vandaag nog via het formulier op onze website!

Heb je nog vragen?
Bel dan naar Jesse (HR) op 0681115007 of mail naar vacature@septemberonderwijs.nl


Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 4.500 per maand
Sales

of

Van vandaag tot aan je eerste werkdag.

1. Neem contact met ons op

Enthousiast over een vacature? Neem dan contact met ons op! Vertel ons kort wie je bent, van welke vacature jouw hart sneller gaat kloppen en waarom jij goed past bij September.

2. Kennismakingsgesprek

We nodigen je uit voor een kop koffie en een gesprek met onze Recruiter en een collega met een vergelijkbare rol als waarop je solliciteert. We willen jou graag leren kennen en zijn benieuwd of er een match is met September. We geven jou ook graag een goed beeld van ons, daarom is er ook ruimte voor al jouw vragen.

3. Casus

Merken we van beiden kanten groeiend enthousiasme na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding hierop vragen we je thuis een casus voor te bereiden. Voor sommige functies volgt er op de dag van het tweede gesprek nog een casus op ons kantoor.

4. Tweede gesprek

Dit gesprek is met één van de eigenaren van September en met de leidinggevende van het team waar jij op solliciteert en bespreken we de eventuele casus. In dit gesprek ga je meer de diepte in en krijg je een goed beeld van de functie.

5. Contractvoorstel

Zijn we beiden positief over een samenwerking? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

6. Welkom aan boord!

Welkom bij September! Vanaf nu ga jij samen met ons iedere dag voor groeigeluk.

Een greep uit jouw collega's!

Kai

Growth Marketeer

Mirjam

Lead Trainingen

Claudia

Adviseur Onderwijs

Tom

Eigenaar

Jesse

Recruiter / HR Adviseur 

Diana

Sales support

Michiel

Eigenaar

Marloes

Lead coördinatie